Over Vooruit

Multidisciplinair Centrum Vooruit is een groepspraktijk, in het hartje van Leuven , waar therapeuten met verschillende disciplines werkzaam zijn. De naam “Vooruit” is bewust gekozen vanuit onze wens om iedereen vooruit te helpen. Dit betekent niet dat we binnen de therapie of begeleiding alle problemen kunnen oplossen, wel dat we samen met jullie op zoek kunnen gaan om de moeilijkheden beter te begrijpen, makkelijker te kunnen dragen of een manier vinden zodat ze minder impact hebben op het dagelijkse leven. 

We doen aan handelingsgerichte diagnostiek, therapie, psycho-educatie en begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen met onder andere psycho-sociale klachten, stemmingsklachten, traumatische ervaringen, leer- en ontwikkelingsachterstand, specifieke (leer)stoornissen, relationele moeilijkheden, opvoedingsvragen, scheidingsproblematiek,…

MDC Vooruit werkt vanuit verschillende invalshoeken, afhankelijk van de noden van de cliënt en de scholing van de therapeut. We vinden het belangrijk dat er een correcte afstemming is tussen cliënt en therapeut. Indien je niet goed weet bij welke therapeut je het best terecht kan, kan je steeds contact op nemen via de contactpagina.