Sylvie Broos

Sylvie Broos – Klinisch Psychologe / Gedragscounselor/ Gedragstherapeut i.o.sylvie

Geen nieuwe aanmeldingen! Voor een intake kan u terecht bij de collega’s.
0468/ 35 58 77 – Sylvie@mdcvooruit.com
In de praktijk: maandag

Sylvie is afgestudeerd aan de KULeuven als Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen en erkend door de Psychologencommissie (erkenningsnummer: 862113184). Zij is lid van de BFP (Belgische Federatie van Psychologen) en de VVKP (Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen). Zij is eveneens opgeleid als gedragscounselor en volgt momenteel een vierjarige opleiding tot gedragstherapeut aan de KU Leuven.  Bovendien gebruikt ze graag invloeden van de Acceptance  and Commitment Therapie.

Sylvie deed enkele jaren ervaring op met diverse problematieken door het werken in een psychiatrisch ziekenhuis en breidt haar kennis steeds uit door het volgen van verschillende opleidingen. Sylvie is naast klinisch en gezondheidspsychologe bij Multidisciplinair Centrum Vooruit ook werkzaam als zelfstandig klinisch psychologe in een andere groepspraktijk.

Thema’s:

  • Stressgerelateerde problemen (burn-out, algemene spanningsklachten,…)
  • Sociaal-emotionele problemen (laag zelfbeeld, onzekerheid, assertiviteit, faalangst, aanpassingsmoeilijkheden, identiteitsproblemen, sociale vaardigheid,…)
  • Angst- en stemmingsklachten
  • Persoonlijkheidsproblematiek